O nama

Bracera je brod napravljen za nošenje najvećih i najtežih tereta, za plovidbu po najnemirnijem moru. To je ujedno i brod na koji uvijek možete računati.
Pravi mali ugostiteljsko-turistički “pogon”, vođen našom obitelji čiji uspjesi svjedoče da se radom, trudom, poduzetničkom hrabrošću, ali i vizionarstvom, i u nas može izgraditi stabilan i isplativ posao, unatoč nemirnom gospodarskom moru i izazovima kojima smo svjedočili u proteklim desetljećima.
Ribarenje, poljoprivreda, maslinarstvo, ugostiteljstvo i hotelijerstvo na jednom mjestu. 

BRACERA COFFEE & WINE BAR nudi jedinstven izbor kava, vrhunskih vina, koktela, peciva, slastica i da ne zaboravimo: svježe cijeđeni sokovi! Postoji nešto posebno vezano uz dobru šalicu kave, pogotovo kada uživate van doma. Modernim i zanimljivim interijerom, grijanom terasom te ugodnom atmosferom, ovaj ambijent izdvaja se od ponude otoka Krka.
Nalazi se u Malinskoj, odmah preko puta Konobe bracera, na samo 3 minute hoda do glavne rive.

Hotel Villa Margaret nalazi se 20 metara od plaže u mjestu Porat, 3 km od Malinske, a nudi vanjski grijani bazen i à la carte restoran s prostranom terasom s pogledom na more. Besplatan WiFi dostupan je u cijelom objektu i besplatno javno parkiralište.

Sve smještajne jedinice su klimatizirane, zvučno izolirane i sadrže TV ravnog ekrana s kabelskim i satelitskim programima. Sve jedinice imaju vlastitu kupaonicu s tušem, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu. Pojedine jedinice imaju balkon ili terasu. Standardni sadržaji uključuju minibar, sef i radni stol.Hotel ima 24-satnu recepciju i bar u okviru objekta gdje gosti mogu uživati ​​u piću uz bazen ili na plaži.

Područje je popularno za ronjenje, biciklizam i pješačenje. Obližnji franjevački samostan nudi večernje koncerte. Središte Malinske s kafićima i koktel barovima udaljeno je oko 4,5 km. Zračna luka Rijeka udaljena je 19 km od hotela Villa Margaret.

Kuća za odmor Magdalena nalazi se u Portu, u blizini plaže; 700 metara od plaže Uhlić, a nudi terasu s pogledom na vrt, sezonski vanjski bazen i vrt. Ovaj objekt uz plažu nudi pristup balkonu, besplatno privatno parkiralište i besplatni WiFi.

Prostrana kuća za odmor ima 5 spavaćih soba, 4 kupaonice, posteljinu, ručnike, TV ravnog ekrana sa streaming uslugama, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i terasu s pogledom na more. Ova vikendica nudi klima uređaj, Xbox One, igraću konzolu i iPad. Ova kuća za odmor je antialergijska i nepušačka.

Popularne zanimljivosti u blizini smještaja uključuju samostan Svete Marije Magdalene u Poratu, križ brda Fumak i uvalu Valica. Najbliža zračna luka je Zračna luka Rijeka, 18 km od ljetne kuće Magdalena.

Još jedna prekrasna ljetna kuća s klimatiziranim smještajem s terasom, Vila Ulika, nalazi se u Malinskoj. Ova vila ima privatni bazen, vrt, opremu za roštilj, besplatni WiFi i besplatno privatno parkiralište. Smještaj nudi prijevoz iz/do zračne luke, a dostupna je i usluga najma bicikala.

Prostrana vila ima 3 spavaće sobe, 4 kupaonice, posteljinu, ručnike, TV ravnog ekrana sa streaming uslugama, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i terasu s pogledom na more. Gosti mogu uživati u pogledu na bazen s balkona, koji također ima vanjski namještaj. Tu je i prostor za sjedenje i kamin.

Područje je popularno za pješačke obilaske i pubove, a u vili je moguće unajmiti automobil. S vanjskim kaminom i prostorom za piknik, ova vila nudi brojne mogućnosti za opuštanje.

Uzgoj vlastitog eko povrće na 8.000 m2, proizvodnja maslinovog ulja iz naših maslinika maslinika, nešto je na što smo posebno ponosni. Masline se nalaze na obiteljskoj zemlji, na  mikrolokaciji Kitrići, u mjestu Porat, u blizini Malinske na otoku Krku dok je  jedan dio maslina posađen uz hotel na samom moru. Trenutno oko 350 stabala maslina, dio su stare naslijeđene masline a većinu maslinika čine novo posađene masline pred 20-ak godina. Bogat urod daju sorte ‘Plominka’, ‘Leccino’, ‘Pendolino’ čiji se plodovi beru ručno i prerade odmah na dan berbe i kupažiraju. Ovo vrhunsko maslinovo ulje nagrađeno je na mnogim ocjenjivanim manifestacijama kvalitete. Dok se u vrtovima nalazi svega od tikvica, paradajza, paprike, kupusa, nekoliko vrsta salata, šparoga, voćka… mediteranski spektar začinskog bilja i još mnogo toga.

Restoran Villa Margaret i konoba Bracera donose samo najbolje iz mora na vaš tanjur. Naime, većina ribe za potrebe gostiju hotela i gostiju Bracere Inna svako jutro stiže svježa u kuhinje, a od ulovljenog svakodnevno se sastavlja jelovnik. Riba koju Ivo Šabalja i dalje svako jutro odlazi uloviti iz mora na stol stiže za nekoliko sati.
Vrhunska i osebujna ponuda mediteranske kuhinje s naglaskom na domaće riblje i morske delicije iz našeg mora, naše mreže.